Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Za obiady wpłacamy obowiązkowo

do 10 listopada 2019

od 01.10.2019 r. o godz. 9.50 HERBATA kwota 0,30

kwota za listopad 76,00 zł 

Uległa zmianie cena jednostkowa za obiad od września 2019 r.

  wynosić będzie 4,00 zł.

  19 dni x 4 zł = 76,00 zł 

Wpłaty od 01.11.2019 do 10.11.2019

Nr konta : 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

W tytule proszę pisać imię i nazwisko oraz klasę dziecka 

 Bardzo proszę o terminowe dokonywanie wpłat !!!!

 

Nieobecność dziecka na obiedzie proszę zgłaszać u  intendent Beaty Pietrus numer kontaktowy  516 128 567

 

Rodzice zgłaszający nieobecność dziecka w miesiącu lutym przed dokonaniem wpłaty za marzec proszeni są o kontakt  z Beatą Pietrus w celu informacji dokonania należności .

             

 ZAPISY, WYPISY I ODPISY Z OBIADÓW NALEŻY ZGŁASZAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI                 LUB TELEFONICZNIE TEL. 516 128 567

Wpłaty rodziców za wyżywienie muszą być wpłacane na rachunek bankowy.

Dane do przelewu:

Szkoła Podstawowa Nr 1 ul. Matejki 5, 56-500 Syców

BS o/ Namysłów 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

tytułem opłata za wyżywienie miesiąc ………………….

imię i nazwisko dziecka …….. klasa ……..

Posiłki dla dzieci mogą zawierać występujące alergeny, a w szczególności: mleko krowie, jaja, zboża zawierające gluten, ryby, orzechy drzewne (laskowe, włoskie, makadamia, pistacje, brazylijskie, migdały), orzeszki ziemne, seler, sezam, soję, gorczycę, łubin.

 

JADŁOSPIS DEKADOWY DLA SZKOŁY

Od 11.11.2019 do 22.11.2019

Alergeny pokarmowe zostały podkreślone

Alergeny: mleko i jego przetwory, jaja, orzechy, kakao, soja, ryby, gluten, cytrusy, seler, sezam


11.11

Poniedziałek


 

                      DZIEŃ  WOLNY


12.11

Wtorek

Zupa grochówka 350 ml

Spaghetti z sosem pomidorowym z żółtym serem 200 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml


 


13.11

Środa


Zupa kalafiorowa 350 ml

Leczo 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml 


 


14.11

Czwartek


Zupa kaszka na rosole 350 ml

Filet z kurczaka 80 g

Buraczki 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml


 


15.11

Piątek

Zupa koperkowa 350 g

Paluszki rybne 80 g

Surówka z kapusty pekińskiej 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml


 


18.11

Poniedziałek


Zupa ziemniaczana 350 g

Naleśniki z dżemem i serem 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml


 


19.11

Wtorek

Zupa brokułowa 350 g

Bigos 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml 


 



20.11

Środa

Zupa pieczarkowa 350 g

Fasolka po bretońsku 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml


 

 

21.11

Czwartek 

Zupa żurek z jajkiem 350 ml 

Pulpety w sosie koperkowym 100 g

Sałatka z ogórka kiszonego 150 g

Kasza 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml 


 

 

 22.11

Piątek


Zupa pomidorowa  350 ml

Ser biały ze śmietaną 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowo - brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml


 



























 

Jesteś tutaj: Home Stołówka szkolna