Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Za obiady wpłacamy obowiązkowo

do 10 lutego 2020

od 01.10.2019 r. o godz. 9.50 HERBATA kwota 0,30

kwota za luty 40,00 zł 

Uległa zmianie cena jednostkowa za obiad od września 2019 r.

  wynosić będzie 4,00 zł.

  10 dni x 4 zł = 40,00 zł 

Wpłaty od 01.02.2020 do 10.02.2020

Nr konta : 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

W tytule proszę pisać imię i nazwisko oraz klasę dziecka 

 Bardzo proszę o terminowe dokonywanie wpłat !!!!

 

Nieobecność dziecka na obiedzie proszę zgłaszać u  intendent Beaty Pietrus numer kontaktowy  516 128 567

 

Rodzice zgłaszający nieobecność dziecka w miesiącu lutym przed dokonaniem wpłaty za marzec proszeni są o kontakt  z Beatą Pietrus w celu informacji dokonania należności .

             

 ZAPISY, WYPISY I ODPISY Z OBIADÓW NALEŻY ZGŁASZAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI                 LUB TELEFONICZNIE TEL. 516 128 567

Wpłaty rodziców za wyżywienie muszą być wpłacane na rachunek bankowy.

Dane do przelewu:

Szkoła Podstawowa Nr 1 ul. Matejki 5, 56-500 Syców

BS o/ Namysłów 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

tytułem opłata za wyżywienie miesiąc ………………….

imię i nazwisko dziecka …….. klasa ……..

Posiłki dla dzieci mogą zawierać występujące alergeny, a w szczególności: mleko krowie, jaja, zboża zawierające gluten, ryby, orzechy drzewne (laskowe, włoskie, makadamia, pistacje, brazylijskie, migdały), orzeszki ziemne, seler, sezam, soję, gorczycę, łubin.

 

JADŁOSPIS DEKADOWY DLA SZKOŁY

Od 03.02.2020 do 28.02.2020

Alergeny pokarmowe zostały podkreślone

Alergeny: mleko i jego przetwory, jaja, orzechy, kakao, soja, ryby, gluten, cytrusy, seler, sezam


03.02

Poniedziałek


Zupa kalafiorowa 350 ml

Leczo 150 g

Kompot jabłkowo - brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml


04.02

Wtorek

Zupa krupnik 350 ml

Spaghetti z sosem bolońskim 200 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml


05.02

Środa

Zupa ogórkowa 350 ml

Kluski parowane z sosem owocowym 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml 


06.02

Czwartek


Zupa kaszka na rosole 350 ml

Kotlet z pieczarkami 150 g

Ziemniaki 150 g

Surówka z ogórka kiszonego 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml


07.02

Piątek

Zupa pomidorowa 350 g

Prażuchy 200 g

Kapusta kiszona zasmażana 150 g

Maślanka  250 g


25.02

Poniedziałek


Zupa pieczarkowa 350 g

Spaghetti z sosem pomidorowym 250 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml


26.02

Wtorek

Zupa koperkowa 350 g

Kotlet mielony 100 g 

Ziemniaki 150 g

Kapusta kiszona 150 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml 



27.02

Środa

Zupa żurek z jajkiem 350 g

Ryba smażona 120 g

Ziemniaki 150 g

Surówka: seler,por,jabłko 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml

 

28.02

Czwartek 

Zupa lane kluski na rosole 350 ml 

Pieczeń ze schabu z sosem 100 g

Kapusta czerwona gotowana zasmażana 150 g 

Kluski śląskie 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml 

 

 29.02

Piątek


Zupa z pora z makaronem 350 ml

Ser biały ze śmietaną 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml



























 

Jesteś tutaj: Home Stołówka szkolna