Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Za obiady wpłacamy obowiązkowo

do 25 stycznia 2021

kwota za styczeń dla klas I-III

           dni 10x4,00 = 40,00 zł  

 Proszę nie odliczać miesiąca października ponieważ kwota za obiady z tego miesiąca została już zwrócona na Państwa konta w miesiącu grudniu

Nr konta : 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

W tytule proszę pisać imię i nazwisko oraz klasę dziecka 

 Bardzo proszę o terminowe dokonywanie wpłat !!!!

Nieobecność dziecka na obiedzie proszę zgłaszać u  intendent Beaty Pietrus numer kontaktowy         516 128 567

ZAPISY, WYPISY I ODPISY Z OBIADÓW NALEŻY ZGŁASZAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI                 LUB TELEFONICZNIE TEL. 516 128 567

 Wpłaty rodziców za wyżywienie muszą być wpłacane na rachunek bankowy.

Dane do przelewu:

Szkoła Podstawowa Nr 1 ul. Matejki 5, 56-500 Syców

BS o/ Namysłów 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

tytułem opłata za wyżywienie miesiąc ………………….

imię i nazwisko dziecka …….. klasa ……..

Posiłki dla dzieci mogą zawierać występujące alergeny, a w szczególności: mleko krowie, jaja, zboża zawierające gluten, ryby, orzechy drzewne (laskowe, włoskie, makadamia, pistacje, brazylijskie, migdały), orzeszki ziemne, seler, sezam, soję, gorczycę, łubin.

 

JADŁOSPIS DEKADOWY DLA SZKOŁY

Od 18.01.2021 do 29.01.2021

Alergeny pokarmowe zostały podkreślone

Alergeny: mleko i jego przetwory, jaja, orzechy, kakao, soja, ryby, gluten, cytrusy, seler, sezam

 

Poniedziałek

18.01

 

Zupa krupnik 350 ml 

Spaghetti z sosem pomidorowym 250 g

Kompot jabłkowo-brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml 


 

 

Wtorek

19.01

 

Zupa rosół z makaronem 350 ml 

Udko z kurczaka 110 g

Buraczki 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml 


 

 

Środa

20.01

 

Zupa kalafiorowa 350 ml

Placki ziemniaczane po węgiersku 200 g

Sałatka z ogórka kiszonego 150 g

Kompot jabłkowo-brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml 


 

 

Czwartek

21.01


 

Zupa koperkowa 350 ml

Kotlet schabowy 80 g

Brokuły 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowo-brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml 


 

 

Piątek

22.01

 

Zupa barszcz czerwony 350 ml 

Ser biały ze śmietaną 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml 


 

 

Poniedziałek

25.01

 

Zupa kapuśniak 350 ml 

Ryż z sosem owocowym 250 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml 


Banan 100 g 

 

Wtorek

26.01

 

Zupa żurek z jajkiem 350 ml

Kotlet mielony 100 g

Warzywa na patelnię 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml 


 

 

Środa

27.01

 

Zupa pomidorowa 350 ml

Paluszki rybne 80 g

Surówka z kapusty białej z marchewką 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml 


 

 

Czwartek 

28.01

 

 

Zupa ziemniaczana 350 ml

Gulasz 150 g

Ogórek konserwowy 150 g

Kasza 150 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml 


 

 

 Piątek

29.01

 

Zupa z pory z makaronem 350 ml

Prażuchy 200 g

Kapusta kiszona zasmażana 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml 


 



























 

Jesteś tutaj: Home Stołówka szkolna