Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Za obiady wpłacamy obowiązkowo

do 10 marca 2020

od 01.10.2019 r. o godz. 9.50 HERBATA kwota 0,30

kwota za marzec 88,00 zł 

Uległa zmianie cena jednostkowa za obiad od września 2019 r.

  wynosić będzie 4,00 zł.

  22 dni x 4 zł = 88,00 zł 

Wpłaty od 01.03.2020 do 10.03.2020

Nr konta : 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

W tytule proszę pisać imię i nazwisko oraz klasę dziecka 

 Bardzo proszę o terminowe dokonywanie wpłat !!!!

 

Nieobecność dziecka na obiedzie proszę zgłaszać u  intendent Beaty Pietrus numer kontaktowy  516 128 567

 

Rodzice zgłaszający nieobecność dziecka w miesiącu lutym przed dokonaniem wpłaty za marzec proszeni są o kontakt  z Beatą Pietrus w celu informacji dokonania należności .

             

 ZAPISY, WYPISY I ODPISY Z OBIADÓW NALEŻY ZGŁASZAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI                 LUB TELEFONICZNIE TEL. 516 128 567

Wpłaty rodziców za wyżywienie muszą być wpłacane na rachunek bankowy.

Dane do przelewu:

Szkoła Podstawowa Nr 1 ul. Matejki 5, 56-500 Syców

BS o/ Namysłów 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

tytułem opłata za wyżywienie miesiąc ………………….

imię i nazwisko dziecka …….. klasa ……..

Posiłki dla dzieci mogą zawierać występujące alergeny, a w szczególności: mleko krowie, jaja, zboża zawierające gluten, ryby, orzechy drzewne (laskowe, włoskie, makadamia, pistacje, brazylijskie, migdały), orzeszki ziemne, seler, sezam, soję, gorczycę, łubin.

 

JADŁOSPIS DEKADOWY DLA SZKOŁY

Od 02.03.2020 do 13.03.2020

Alergeny pokarmowe zostały podkreślone

Alergeny: mleko i jego przetwory, jaja, orzechy, kakao, soja, ryby, gluten, cytrusy, seler, sezam


02.03

Poniedziałek


Zupa kalafiorowa 350 ml

Parówka w sosie pomidorowym 120 g

Kapusta kiszona 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml


03.03

Wtorek

Zupa ziemniaczana 350 ml

Pieczeń z karkówki z sosem 100 g

Surówka z białej kapusty z marchewką 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml


04.03

Środa

Zupa krupnik 350 ml

Fasolka po bretońsku 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml 


Banan 100 g


05.03

Czwartek


Zupa ogórkowa 350 ml

Filet z kurczaka na parze  80 g

Warzywa na patelnię 150 g

Ryż 150 g

Kompot jabłkowo - brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml


06.03

Piątek

Zupa barszcz ukraiński 350 g

Pierogi ruskie 200 g

Surówka z marchewki 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 250 ml


09.03

Poniedziałek


Zupa gulaszowa 350 g

Naleśniki z jabłkiem, serem 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml


10.03

Wtorek

Zupa jarzynowa 350 g

Gulasz po węgiersku 150 g 

Sałatka z ogórka kiszonego 150 g

Kasza 150 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml 



11.03

Środa

Zupa grochówka 350 g

Paluszki rybne 80 g

Ziemniaki 150 g

Surówka: seler,por,jabłko 150 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

 

12.03

Czwartek 

Zupa kaszka na rosole 350 ml 

Pulpety w sosie pomidorowym 100 g

Surówka z kapusty pekińskiej 150 g 

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowo - brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml 

 

 13.03

Piątek


Zupa z pora z makaronem 350 ml

Prażuchy 200 g

Kapusta kiszona 150 g

Maślanka 200 ml



























 

Jesteś tutaj: Home Stołówka szkolna