Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Za obiady wpłacamy obowiązkowo

[koniec roku] do 10 stycznia 2019

kwota 57,60 zł

OBIAD : 18 x 3,20  = 57,60 zł

Wpłaty od 01.01.2019 do 10.01.2019

Nr konta : 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

W tytule proszę pisać imię i nazwisko oraz klasę dziecka

 

 Bardzo proszę o terminowe dokonywanie wpłat !!!!

 

Nieobecność dziecka na obiedzie proszę zgłaszać u  intendent Beaty Pietrus numer kontaktowy  516 128 567

 

Rodzice zgłaszający nieobecność dziecka w miesiącu lutym przed dokonaniem wpłaty za marzec proszeni są o kontakt  z Beatą Pietrus w celu informacji dokonania należności .

             

 ZAPISY, WYPISY I ODPISY Z OBIADÓW NALEŻY ZGŁASZAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI                 LUB TELEFONICZNIE TEL. 516 128 567

Wpłaty rodziców za wyżywienie muszą być wpłacane na rachunek bankowy.

Dane do przelewu:

Szkoła Podstawowa Nr 1 ul. Matejki 5, 56-500 Syców

BS o/ Namysłów 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

tytułem opłata za wyżywienie miesiąc ………………….

imię i nazwisko dziecka …….. klasa ……..

Posiłki dla dzieci mogą zawierać występujące alergeny, a w szczególności: mleko krowie, jaja, zboża zawierające gluten, ryby, orzechy drzewne (laskowe, włoskie, makadamia, pistacje, brazylijskie, migdały), orzeszki ziemne, seler, sezam, soję, gorczycę, łubin.

 

JADŁOSPIS DEKADOWY DLA SZKOŁY

Od 14.01.2019 do 25.01.2019

Alergeny pokarmowe zostały podkreślone

Alergeny: mleko i jego przetwory, jaja, orzechy, kakao, soja, ryby, gluten, cytrusy, seler, sezam

14.01

Poniedziałek


Zupa gulaszowa 350 ml,

Naleśniki z dżemem i serem 150 g,

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml

15.01

Wtorek

Zupa koperkowa 350 ml

Kotlet mielony 100 g,surówka z kapusty pekińskiej 150 g,ziemniaki 150 g, 

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml

16.01

Środa


Zupa brokułowa 350 ml,

fasolka po bretońsku 150 g,ziemniaki 150 g,

Kompot jabłkowo - brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

17.01

Czwartek


Zupa ryż na rosole 350 ml,

Pieczeń ze schabu 100 g,kapusta czerwona gotowana zasmażana 150 g,ziemniaki 150 g,

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml

18.01

Piątek

Zupa ogórkowa 350 ml,

Pierogi ruskie 200 g ,

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

21.01

Poniedziałek


Zupa z pory 350 ml,

Kiełbasa pieczona 100 g,kapusta kiszona 150 g,ziemniaki 150 g,

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml

22.01

Wtorek

Zupa żurek z jajkiem 350 ml,

Pulpety w sosie pomidorowym 100 g,brokuły 150 g,ziemniaki 150 g,

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml,

23.01

Środa


Zupa owocowa 350 ml,

Placuszki rybne 80 g, surówka:seler,por, jabłko 150 g, ziemniaki 150 g,

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

24.01

Czwartek

Zupa kaszka na rosole 350 ml,

Filet z kurczaka 80 g,surówka z marchewki 150 g,ziemniaki 150 g,

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml

25.01

Piątek


Zupa pomidorowa 350 ml,

Jajko sadzone,surówka z białej kapusty i marchewki 150 g,ziemniaki 150 g,

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml,



























Jesteś tutaj: Home Stołówka szkolna