Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Za obiady wpłacamy obowiązkowo

do 10.10.2020

kwota za październik  84,00 zł 

Uległa zmianie cena jednostkowa za obiad od września 2019 r.

  wynosić będzie 4,00 zł.

21 dni x 4 zł = 84,00 zł  

Wpłaty od 01.10.2020 do 10.10.2020

Nr konta : 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

W tytule proszę pisać imię i nazwisko oraz klasę dziecka 

 Bardzo proszę o terminowe dokonywanie wpłat !!!!

Nieobecność dziecka na obiedzie proszę zgłaszać u  intendent Beaty Pietrus numer kontaktowy         516 128 567

ZAPISY, WYPISY I ODPISY Z OBIADÓW NALEŻY ZGŁASZAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI                 LUB TELEFONICZNIE TEL. 516 128 567

 Wpłaty rodziców za wyżywienie muszą być wpłacane na rachunek bankowy.

Dane do przelewu:

Szkoła Podstawowa Nr 1 ul. Matejki 5, 56-500 Syców

BS o/ Namysłów 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

tytułem opłata za wyżywienie miesiąc ………………….

imię i nazwisko dziecka …….. klasa ……..

Posiłki dla dzieci mogą zawierać występujące alergeny, a w szczególności: mleko krowie, jaja, zboża zawierające gluten, ryby, orzechy drzewne (laskowe, włoskie, makadamia, pistacje, brazylijskie, migdały), orzeszki ziemne, seler, sezam, soję, gorczycę, łubin.

 

JADŁOSPIS DEKADOWY DLA SZKOŁY

Od 26.10.2020 do 06.10.2020

Alergeny pokarmowe zostały podkreślone

Alergeny: mleko i jego przetwory, jaja, orzechy, kakao, soja, ryby, gluten, cytrusy, seler, sezam

 

Poniedziałek

26.10

Zupa grochówka 350 ml

Naleśniki z dżemem, serem 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml


Jabłko200 g

 

Wtorek

27.10

Zupa rosół z makaronem 350 ml

Filet na parze100 g

Kalafior 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml 

 

Środa

28.10

Zupa barszcz czerwony 350 ml

Paluszki rybne 80 g

Surówka z kapusty białej z marchewką  150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml 


 

Czwartek

29.10

Zupa brokułowa 350 ml

Pulpety w sosie pomidorowym 100 g

Kapusta kiszona 150 g

Kasza 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml

 

Piątek

30.10

Zupa z pory z makaronem 350 ml

Prażuchy 200 g

Kapusta kiszona zasmażana 150 g

Maślanka 200 ml 

 

Poniedziałek

02.11

Zupa z fasolki szparagowej 350 ml

Łazanki 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml


Kiwi 120 g

 

Wtorek

03.11

Zupa koperkowa 350 ml

Pieczeń z karkówki z sosem 100 g

Buraczki 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowo - brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

 

Środa

04.11

Zupa owocowa 350 ml

Bigos 200 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml

 

Czwartek 

05.11

Zupa kaszka na rosole 350 ml

Kotlet schabowy 80 g

Sałatka brokuł, pomidor, jajko 150 g 

Ziemniaki150 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

 

 Piątek

06.11

Zupa żurek z jajkiem 350 ml

Leniwe pierogi 200 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml


Gruszka 120 g



























 

Jesteś tutaj: Home Stołówka szkolna