Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Za obiady wpłacamy obowiązkowo

do 10 maja 2019

kwota 

1. Dzieci korzystające z wyżywienia w czasie strajku wpłacają kwotę  64,00 zł            (za V.2019)
2. Rodzice, którzy nie wpłacili opłaty za kwiecień wpłacają kwotę 86,40 zł                  (za IV i V.2019)
3. Pozostali uczniowie wpłacają kwotę 38,40 zł

Wpłaty od 01.05.2019 do 10.05.2019

Nr konta : 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

W tytule proszę pisać imię i nazwisko oraz klasę dziecka

 

 Bardzo proszę o terminowe dokonywanie wpłat !!!!

 

Nieobecność dziecka na obiedzie proszę zgłaszać u  intendent Beaty Pietrus numer kontaktowy  516 128 567

 

Rodzice zgłaszający nieobecność dziecka w miesiącu lutym przed dokonaniem wpłaty za marzec proszeni są o kontakt  z Beatą Pietrus w celu informacji dokonania należności .

             

 ZAPISY, WYPISY I ODPISY Z OBIADÓW NALEŻY ZGŁASZAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI                 LUB TELEFONICZNIE TEL. 516 128 567

Wpłaty rodziców za wyżywienie muszą być wpłacane na rachunek bankowy.

Dane do przelewu:

Szkoła Podstawowa Nr 1 ul. Matejki 5, 56-500 Syców

BS o/ Namysłów 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

tytułem opłata za wyżywienie miesiąc ………………….

imię i nazwisko dziecka …….. klasa ……..

Posiłki dla dzieci mogą zawierać występujące alergeny, a w szczególności: mleko krowie, jaja, zboża zawierające gluten, ryby, orzechy drzewne (laskowe, włoskie, makadamia, pistacje, brazylijskie, migdały), orzeszki ziemne, seler, sezam, soję, gorczycę, łubin.

 

JADŁOSPIS DEKADOWY DLA SZKOŁY

Od 13.05.2019 do 24.05.2019

Alergeny pokarmowe zostały podkreślone

Alergeny: mleko i jego przetwory, jaja, orzechy, kakao, soja, ryby, gluten, cytrusy, seler, sezam

13.05

Poniedziałek


Zupa jarzynowa 350 ml,

Łazanki 200 g,

Kompot jabłkowo -brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml,

14.05

Wtorek

Zupa kalafiorowa 350 ml,

Gulasz  150 g,

Ogórek 100 g,

Ziemniaki 150 g,

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

15.05

Środa


Zupa z pory z makaronem 350 ml,

Fasolka po bretońsku 150 g,

Ziemniaki 150 g, 

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml

16.05

Czwartek


Zupa  grochówka 350 ml,

Spaghetti z sosem bolońskim 200 g,

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml

17.05

Piątek

Zupa ogórkowa 350 ml,

Pierogi ruskie 200 g,

Kompot jabłkowo - brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

20.05

Poniedziałek


Zupa koperkowa 350 ml,

Kiełbasa pieczona 100 g,

Kapusta kiszona 150 g,

Ziemniaki 150 g,

Kompot jabłkowo - brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml, 

21.05

Wtorek

Zupa żurek z jajkiem 350 ml,

Kotlet mielony 100 g,

Ogórek konserwowy 150 g,

Kasza 150 g,

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml, 

22.05

Środa


Zupa pomidorowa 350 ml,

Ser biały ze śmietaną 150 g,

Ziemniaki 150 g,

Kompot jabłkowo- brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml, 

23.05

Czwartek

Zupa ryż na rosole 350 ml,

Gulasz drobiowy w sosie słodko - kwaśnym 150 g,

Ziemniaki 150 g,

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml, 

24.05

Piątek


Zupa kapuśniak 350 ml,

Makaron w sosie brokułowym 250 g, 

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml, 



























 

Jesteś tutaj: Home Stołówka szkolna