Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Za obiady wpłacamy obowiązkowo

do 10 marca 2019

kwota 67,20 zł

OBIAD : 21 x 3,20  = 67,20 zł

Wpłaty od 01.03.2019 do 10.03.2019

Nr konta : 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

W tytule proszę pisać imię i nazwisko oraz klasę dziecka

 

 Bardzo proszę o terminowe dokonywanie wpłat !!!!

 

Nieobecność dziecka na obiedzie proszę zgłaszać u  intendent Beaty Pietrus numer kontaktowy  516 128 567

 

Rodzice zgłaszający nieobecność dziecka w miesiącu lutym przed dokonaniem wpłaty za marzec proszeni są o kontakt  z Beatą Pietrus w celu informacji dokonania należności .

             

 ZAPISY, WYPISY I ODPISY Z OBIADÓW NALEŻY ZGŁASZAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI                 LUB TELEFONICZNIE TEL. 516 128 567

Wpłaty rodziców za wyżywienie muszą być wpłacane na rachunek bankowy.

Dane do przelewu:

Szkoła Podstawowa Nr 1 ul. Matejki 5, 56-500 Syców

BS o/ Namysłów 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

tytułem opłata za wyżywienie miesiąc ………………….

imię i nazwisko dziecka …….. klasa ……..

Posiłki dla dzieci mogą zawierać występujące alergeny, a w szczególności: mleko krowie, jaja, zboża zawierające gluten, ryby, orzechy drzewne (laskowe, włoskie, makadamia, pistacje, brazylijskie, migdały), orzeszki ziemne, seler, sezam, soję, gorczycę, łubin.

 

JADŁOSPIS DEKADOWY DLA SZKOŁY

Od 25.03.2019 do 05.04.2019

Alergeny pokarmowe zostały podkreślone

Alergeny: mleko i jego przetwory, jaja, orzechy, kakao, soja, ryby, gluten, cytrusy, seler, sezam

25.03

Poniedziałek


Zupa krupnik 350 ml,

Kiełbasa pieczona 100 g,

Kapusta kiszona 150 g,

Ziemniaki 150 g,

Kompot brzoskwiniowy  dosładzany miodem 200 ml,

26.03

Wtorek

Zupa z pora z makaronem 350 ml,

Kotlet mielony drobiowy 100 g,

Surówka z kapusty pekińskiej 150 g,

Ziemniaki 150 g,

Kompot jabłkowo - brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

27.03

Środa


Zupa żurek z jajkiem 350 ml,

Kluski parowane z sosem owocowym 150 g,

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml, pomarańcza 100 g,

28.03

Czwartek


Zupa kaszka na rosole 350 ml,

Kotlet schabowy 80 g,

Fasolka szparagowa 150 g,

Ziemniaki 150 g,

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml

29.03

Piątek

Zupa ogórkowa 350 ml,

Makaron w sosie brokułowym 250 g,

Surówka z marchewki 150 g,

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml

01.04

Poniedziałek


Zupa grochówka 350 ml,

Naleśniki z dżemem, serem 150,

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml, 

02.04

Wtorek

Zupa owocowa 350 ml,

Świeżonka 100 g,

Kapusta kiszona 150 g,

Ziemniaki 150 g,

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml, 

03.04

Środa


Zupa jarzynowa 350 ml,

Ryba na parze 100 g,

Surówka: seler,por jabłko 150 g,

Ziemniaki 150 g,

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml, 

04.04

Czwartek

Zupa lane kluski na rosole 350 ml,

Filet z kurczaka 80 g,

Ryż 150 g,

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml, banan 100 g,

05.04

Piątek


Zupa pomidorowa 350 ml,

Ser biały ze śmietaną 150 g, 

Ziemniaki 150 g,

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml, 



























 

Jesteś tutaj: Home Stołówka szkolna